Gå til innhold

God jul, folkens!

21. desember 2012

Det er siste dag før jul, og nesten folketomt på kontoret. Vi startet dagen i halvmørke med tente stearinlys, en kopp te og fabulerte om verdens undergang som i følge mayakalenderen skal inntreffe i dag.

Dersom det skulle vise seg å være tilfelle, så har 2012 vært et innholdsrikt og fint år. Jeg har tenkt litt på året som har gått, og hva jeg har arbeidet med og lært. Her er noen highlights

Det har vært et travelt år! I februar begynte jeg å blogge her, og stiftet nærmere bekjentskap med Karrieresenteret. Ellers gikk store deler av første halvår med til produksjon av et avisbilag hvor jeg og mine kollegaer her på kontoret koordinerte og produserte store deler av innholdet.

Sammen med mine kollegaer designet vi nytt messemateriell til bruk i profilering av Husbanken. Jeg er virkelig stolt og fornøyd med det ferdige produktet, og vi har hatt god bruk for det i året som har gått. Vi har blant annet besøkt Samfunnsvitenskapelig fakultet på Arbeidslivsdagen og holdt bedriftspresentasjon for studentene. Første gang for min del, og veldig gøy å være tilbake på gamle trakter.

Klar for å møte studenter på KD 2012!

Klar for å møte studenter på KD 2012!

Det ble også en del reising i forbindelse med bilaget, blant annet til Oslo for å gjøre intervjuer. Da bilaget ble utgitt i slutten av april feiret vi med kake på kontoret, og i begynnelsen av mai satte jeg meg på flyet til New York. Her tilbragte jeg to fantastiske ferieuker med to gode venninner og forelsket meg totalt i byen.Det har også blitt tid til kurs, om skriving for web og sosiale medier, samt tilgjengelighet på web. Lærerikt og kjekt og ikke minst viktig for jobben min.

Like før ferien fikk jeg vite at jeg skulle få bli med i Trainee Vest, og gledet meg til en spennende høst.

Trainee Vest traineekull 2012/ 2013| Fine folk!

Trainee Vest traineekull 2012/ 2013| Fine folk!

Sommeren fløy av gårde, men i løpet av tre uker rakk jeg feriekoloni med festlige folk, bryggefest med gamle gjengen, bursdagsfeiring i Sandefjord, homserevy i Stavern og en uke i Göteborg hos svigers.

Tilbake på jobb i begynnelsen av august begynte forarbeidet til en travel, spennende og innholdsrik høst. Planlegging av en nasjonal konferanse her i Bergen, gjennomføring av konferansen, oppstart med Trainee Vest, nettsamling med Husbanken i Drammen, Karrieredagen i Grieghallen og jobbmesse. Midt inni alt dette dro vi på studietur med traineene i to dager, og fikk blant annet fly i vindtunell på Voss ( sjekk ut I believe i can fly!)  og besøke Norges beste vinkjeller på Park Hotel. To fantastiske dager med fine folk, og spennende møter med lokalt næringsliv på Voss og i Hardanger.

vindtunell

Klare for å fly!!!

Det ble også tid til kurs i løpet av høsten, sammen med gjengen fra Trainee Vest. Jeg har blant annet lært at jeg i følge JTI-testen er en ESTJ, og jeg har gjennom konflikthåndteringskurs fått gode tips om hvordan man kan håndtere konflikter på arbeidsplassen.

Jeg har også rukket å figurere som forsidepike for Trainee Vest på deres nye brosjyre, en barnslig drøm gikk i oppfyllelse sånn helt plutselig 😉

Nå mot årsslutt har vi arbeidet med hovedkontoret i Husbanken og hjulpet dem med å spre informasjon om den nye loven om bostøtte som trer i kraft fra 1. januar 2013. Arbeidet innebar utsending av pressemeldinger til alle lokale og regionale aviser i våre tre fylker her i vest.

2012 har kort oppsummert vært et veldig innholdsrikt og kjekt år. Jeg har lært mye, og utfordret meg selv, og blitt mer selvstendig i jobben min. Året har budt på en rekke nye bekjentskaper, og fine opplevelser.

Nå står en lang og deilig juleferie foran oss. Jeg kjenner det skal bli godt med ekstra mye tid til familie og venner i dagene som kommer. Og så venter en herlig tur til Thailand i romjulen, før jeg vender tilbake til kontoret i januar for å begynne på nye utfordringer.

Kalenderen for 2013 har allerede begynt å fylles opp, det blir prosjektlederkurs på BI med Trainee Vest, flere karriereeventer, studietur med jobben, oppstart av boligsosialt velferdsprogram her i vest og mye mye mer.

Jeg ønsker deg en riktig god jul, og vil takke de som har fulgt oss her på bloggen!

Julehilsen fra Ingrid

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: